lauantai 20. huhtikuuta 2013

Pitkästä aikaa..Välillä tuntuu, ettei mitään erikoista tapahdu, mutta kun alkaakin miettimään asiaa tarkemmin koko ajan, joka päivä tapahtumia ja sattumuksia riittää. Ja tällä mammalla kädet täynnä touhua ja tohinaa,synttärijuhlia x3, kadonneen kameran laturin metsästystä (miten joku asia vaan voi kadota ihmeellisesti päiviksi ja löytyä sitten noin vaan..miten?), vanhan reppanan tietokoneen aiheuttamia jännittäviä hetkiä, toimiiko eikö toimi, onko tiedostot kadonneet bittiavaruuteen...puhumattakaan siitä että olemme olleet erilaisten pöpösten kohteena, vuoronperään koko pesue.

 Mutta nyt taas ihana keskittyä blogimaailmaan:)

Olen niin otettu, kun olen saanut teitä uusia lukijoita. Tervetuloa! <3
Mietinnässä onkin teille ihanille lukijoille arvonta, siitä lisää myöhemmin...:)

Sitten aiheesta taas toiseen..

Hankin äskettäin kotiimme uuden sisustustarran ja vasta nyt se on paikkansa seinältä löytänyt. Ja täytyy tunnustaa, tykkään ihan kamalasti sisustusteksteistä, kirjaimista ja kaikesta niihin liittyvistä. Olen oikein joskus miettinyt miksi niin ja tullut siihen lopputulokseen että koska rakastan sanoja, runoja, kirjoja, lehtiä ja lukemista, niin tekstit  ja kirjaimet sisustuksessakin ovat luonnollinen valinta.
Tokikaan tarrojen tai tekstien käytön suhteen kanssa ei ihan överiksi voi mennä! Minulla onkin tapana mm. vaihdella kehyksissä olevia sisustuskortteja/tekstejä. Pitää sisustuskirjaimia välillä piilossa ja hups! Unohtaa ja löytää ne sitten taas ja sijoitella innoissaan uudelleen. Tarrat on toki kertakäyttökamaa, kun kyllästyy niin sitten täytyy vielä hetki miettiä raaskiiko tarran irroittaa vai ei. Toisaalta mielestäni materiaan ei saa rakastua ja sisustuksen pitää elää..Ja pakko on aina jostain luopuakin. Ainakin minunlaiseni "keräilijä-metsästäjä", saisi äkkiä hamstrattua ties mitä ihania aarteita nurkat täyteen..

Sisustusteksteihin/sanoihin yms. haluan yleensä ajatuksen jolla on jotakin tarkoitusta, merkitystä minulle. Joka on sykähdyttänyt minua jollakin tavalla. On oman tyylinen. Jäänyt vaan jotenkin mieleen.Yllä oleva teksti on yksi ehdoton suosikkini: "elämä on täynnä suuria yllätyksiä, sille joka on valmis  ottamaan niitä vastaan" Muumipapan viisauksia:)
 

 

Myös Tommy Tabermanin runot ovat ehdottomasti suosikkejani ja nuoren, erittäin taitavan runoilijan Joel Jyringin runot (www.joeljyrinki.com), käykäähän tutustumassa, jos ei entuudestaan tuttu jo ole. Mitäs mieltä te olette sisustusteksteistä? Onko suosikkeja? Vai, onko niitä jo ihmisillä liikaa, onko ne loppun käytettyjä?
 
 
 Aurinkoista viikonloppua teille, palataan:)
 
-milla-
 
 
 


9 kommenttia:

 1. Pidän kyllä tarroista ja muistakin teksteistä, mutta juuri niin, että sillä on joku merkitys. Noihin ihan perinteisimpiin fraaseihin alkaa ehkä jo vähän kyllästyä, mutta tuo muumipapan ajatelma menisi kyllä meillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri! Itselläni kaapissa muutama kyltti/taulu tms. jotka pitäisi ihan pistää myyntiin, kun teksteihin on kyllästynyt tai ne on jo niin kuluneita. Persoonallisuus kunniaan tässäkin:)

   Poista
 2. Vähän jo ehdin huolestua, mihin olet kadonnut..

  Meni kuule pääsiäinen niillä sun ohjeilla munia koristellessa. Oli kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka huolenpidosta<3 Vaikka taukoa olisikin, niin ei aio täältä minnekään hävitä;)Välillä vaan arjenpyöritys kaikkine tapahtumineen vie aikaa/voimia ettei tänne ehdi "rentoutumaan". Kiva että oli touhua pääsiäiselle!:)

   Poista
 3. Onpas ihania kuvia!<3 Kiitos runoilija vinkkauksesta!
  Sisustustekstit on parhaita!:D

  Kivaa viikonlopun jatkoa!:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Merita! Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Taberamnnin runot ovat niin hot. Olen sen verran niiden pauloissa, että taidan vieläpä hankkia hänen rumolasinsakin.

  VastaaPoista
 6. Blogissani on sulle jotain!:)

  Aurinkoista viikonloppua!<3

  VastaaPoista