lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kellarin aarteet


Ensinnäkin; tervetuloa uudet lukijat ja kiitos paljon kivoista kommenteista! :)


Vaikka kesä on kauneimmillaan ja pihalla touhua riittää, on pakko välillä keskittyä myös sisätiloihin. Ja tällä kertaa se tarkoittaa projektia nimeltään; varaston ja kellarin siivous. Kuulostaa kivalta kesäpuuhalta, vai mitä? :) Aloitin siis tuon kellarin raivausprojektin...
 Ja kas kuinkas siinä nyt sitten kävikään..löysin kellarin kätköistä kasan kehyksiä ja peilin, jotka ovat vaan lojuneet siellä odotellen tilaisuutta päästä käyttöön. Ne oli vähän niinkuin sinne unohtuneet;) Kehykset ovat sellainen intohimoni ja niitä kulkeutuukin kirppiskierroksilta usein mukanani, varsinkin jos halvalla löytää;) Vanhemmat koristeellisimmat, upean muotoiset, väriset, yksityiskohdat, mikä nyt milloinkin sattuu pistämään silmään ja viehättämään. Noh, jokatapauksessa aloin aarrekätköä tarkemmin tutkailemaan ja kun sopivasti maalausprojekti pöydän kanssa oli meneillään, niin ajattelin samalla näitäkin uudistella. Ja kun nyt inspiraatio iski, niin oli pakko päästä tekemään maalaukset heti..joten siivousprojektiin pieni tauko ja maalaamaan!

Toisen kehyksen maalasin  kultaisella spray maalilla ja sen jälkeen sudin valkoista maalia pintaan ja hankasin kevyesti hiekkapaperilla kulutusta ja kultaa näkyviin. Toinen samalla tekniikalla, mutta koska siitä olikin sopivasti lasirikki, maalasin pohjan liitutaulumaalilla (tuleepahan tuo liitutaulumaalin jämäkin käyttöön)..jos vaikka mökille liitutauluksi veisin. Pitää vain jonkinlainen naru tai muu kiinnitysjuttu tähän viritellä vielä:) Aarrekätköistä löytyi myös vanha, vanha peili kaunotar sekä kasa irtokehyksiä. Peili koki myös pienen uudistuksen, mutta sopivasti sen vanhan näköinen kuitenkin jo olikin. Pinta varsinkin oli jo ihanan kulunut ja täpläinen.mutta juuri sellaisenaan mielestäni niin upea! Peilikin löytää arvoisensa paikan mökiltä.Nyt voin taas jatkaa sitä ensimmäistä aloittamaani; kellarin siivousta. Mutta en siis enää tänään, tuleehan uusiakin päiviä siivoukseen..Ja tiedä mitä sieltä vielä löytyy ja mitä uusia inspiraatioita ehdin siivouksen lomassa saamaan..;)

Iltapala piti päivän puuhailujen jälkeen nautiskella ulkosalla ja nautiskella samalla kiirettömästi kesäisestä illasta ja mustarastaan upeasta konsertista, ihana kesä!


Aurinkoista viikonloppua! <3

Ps. Muistakaahan osallistua arvontaan! Vielä muutama päivä aikaa!:)


-milla-


8 kommenttia:

 1. Kylläpä olet kivoja aarteita löytänyt!
  Kellarin kyllä ehtii siivota myöhemminkin :)

  VastaaPoista
 2. Meni ihan kylmät väreet, kun mietin, että pitäis ruveta omaa kellaria siivoamaan. Se on tällä hetkellä sellainen romu- ja vaatesäilö, ettei mitään määrää. Eikä pelastavista kehyksistä tietoakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kanssa kertynyt uhkaavasti tavaraa..kausivaatteita, urheiluvälineitä, remppakamaa ym.ym.ja vaikka tietty paikka kaikelle onkin, niin kas..jossain vaiheessa tavarat onkin kummasti vaihtaneet paikkaansa ja uutta on kertynyt ja jotain on laitettu "vähäksi aikaa" varastoon..ja huh, huh. Mutta ei pidä ottaa liian vakavasti! Ja älähän huoli Annukka, tiiä mitä sieltä sinultakin löytyy!:)

   Poista
 3. Se on mukavaa, kun omista kätköistä löytyy kaikkea tuunattavaa....))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irmastiina; juuri näin! Pitäisi vieläkin enemmän pyrkiä hyötykäyttämään ja tuunaamaan ja keksimään "nurkissa pyöriville" epämääräisille tavaroille käyttöä! Kivaa sunnuntaita sinulle:)

   Poista