sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Västäräkistä vähäsen..

Tänään näin sen! Kesään ei siis voi enää olla kauan! Upea keväinen ulkoilupäivä takana. Oltiin oikeastaan koko päivä ulkoilemassa, tehtiin retki lähimetsään, bongailtiin lintuja järven rannalla sekä siivoiltiin kotipihaa talvenjäljiltä ja käytiin vielä äsken koko perheen voimin katsomassa läheisen kosken kuohuja.  Pienimies nukkui päikkärinsä vaunussa ja isomman kanssa hänen sanoin "leiriydyttiin" metsään kannon nokkaan lukemaan Viisikko-kirjaa ja napostelemaan retkieväät. Aurinkohan lämmitti jo ihan mukavasti! Ja kyllä sillä onkin vaan ihmeellinen voima. Siinä missä se hetkessä sulattaa lumen ja jään, antaa se itsellenikin virtaa ihan älyttömästi. Meidän kotipihalla tuo harvinainen vieras, aurinko näyttäytyy vaan niin vähän. Pihamme on suojaisen kallioisen metsän sylissä ja siksipä tuntuu, että nuo lumetkin sulaa vasta kunnon helteiden tullessa;) Mutta onneksi sentään joltain nurkilta on jo maata näkyvissä. Ostin jo lisää sipulikukkiakin odottamaan penkkiin pääsyä, jännityksellä odotan onko ne viimesyksyllä laittamani lähteneet myyrän matkaan vai niinkö saisin nauttia kukista penkissä..jännittävää:)  Nyt hyvillä mielin kohti uutta viikkoa, täytyy myöntää, että jos lapset olivat päivän ulkoiluretkestä väsyneitä, niin kyllä niin alkaa minuakin kummasti haukotuttamaan kun varsinkin rauhassa tähän koneen ääreen hetkeksi istahti.

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Aurinkoista alkavaa viikkoa!
 
-milla-

12 kommenttia:

 1. Mä aloitin tänään kilpajuoksun pörriäisten kanssa. Se jatkuu koko kesän, ja siihen liittyy myös eräänlainen jodlaaminen :D
  Ensimmäinen mehiläinen havaittu siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännittävän kuuloinen harrastus;) Mutta kehittää ilmeisimmin kuntoa tehokkaasti;) Tsemppiä kilpajuoksuihin!

   Poista
 2. Voi minkä ihanan päivän olette viettäneet!<3

  Täälläkin västäräkki bongattu!

  Kivaa viikkoa! Blogissani sinulle jotakin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva ja touhukas päivä:) Kiitos, Merita yllätyksestä!:) Ja ihanaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 3. Sullahan oli lumihanget sulaneet banneristakin päivässä :). Kivalta näyttää!

  Olen niin onneton lintutietäjä, etten varmaan tunnistais västäräkkiä, vaikka sanois kohdalla päivää :). Mutta hyvä, että niitä on liikenteessä. Antaa toivoa kesästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annukka, tuosta lumesta oli helppo päästä eroon..samaa ei voi sanoa takapihan penkoista, mutta ehkäpä ensimmäiset helteet sulattaisi tuon takapihankin;) Elähän nyt, äkkiä niitä lintuja oppii tuntemaan! Otat vaan kiikarit ja lintukirjan ja alat bongata.

   Poista
 4. Kesä siis tulee, jihuu! Täällä ei ole vielä västäräkkejä näkynyt, mutta sitruunaperhosen jo bongasin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kesä tulee, merkit on selvät! Hitaasti, mutta varmasti, sanoisin:)

   Poista
 5. Kivat noi sun uudet kuvat tuossa ylhäällä! =)

  VastaaPoista
 6. Oi! Mä olen myös bongannut jo västäräkin ja kaksi ritariperhosta. Kevät! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä on niin parasta bongailla heräävää luontoa..ja ihmetellä kuinka nopeasti kesä sitten lopulta tulla tupsahtaa. Mukavaa viikonloppua!

   Poista