lauantai 28. joulukuuta 2013

Vielä vähän joulua

Hyasintit ovat jo sen verran rupsahtaneet, että saivat luvan siirtyä leikkokukiksi purkkiin. Siinä ne vielä jaksavat ilahduttaa minua tuoksullaan ja kauneudellaan.
Päivä on täyttynyt arkisista askareista, pyykkivuoresta ja imuriakin on heiluteltu. Eilisen illan keilailun jälkeen hartiat tuntuvat kipeiltä (mitä ihmettä?!) josta tulikin taas mammalle mieleen, että pitäisiköhän viimeinkin toteuttaa se jokavuotinen salainen uudenvuoden lupaus; alkaa liikkumaan ja pitämään huolta itsestään enemmän. Pitää! Ja pitää jättää nuo isi-liitteet elämästä pois..:)


 
 
 
Makuuhuonetta järjestellessä vaihtelin lipaston päälle vähän uudenlaista asetelmaa; peura pääsi lasikuvun alle. Ja sai seurakseen nuupahtaneen ruusun ja kynttilät ja ledivalot.
Uuden vuoden ajaksi olisi tarkoitus suunnata mökille. Tosin nyt jo vähän harmittelen sielläkin avautuvaa lumetonta maisemaa..tekeminen ulkona on niin vähäistä ja lasten kuravaaterumba; not so nice.
 
 


 

Mutta nyt jos vaihteeksi istahtaisi kirjan kera sohvalle..Nyt luetaan jo "Camilla Läckbergin; Enkelintekijää" Jos rikosdekkarit kiinnostaa, niin suosittelen kirjailijan tuotantoa!
 
 
Rentoa viikonloppua,
 
-milla-
 
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Hyasintit ovat ihania -ja niin hyvän tuoksuisia. Minä tein viime jouluna lupauksen, että liikun kaikesta kiireestä huolimatta vähintään 2 x viikossa -ja se lupauksen olen onneksi saanut pidettyä. Niska-hartia vaivat ovat kuntoilun myötä melkein hävinneet ja virtaa on tullut kehoon/mieleen paljon enemmän.
  Suosittelen lämpimästi.
  Mukavaa viikonloppua
  t.Sanna

  VastaaPoista
 2. Joo, ei ole lunta. Valkoisen koiran omistajana se vähän harmittaa, muuten ehkä ei... Nuorena luin paljon kirjoja, mutta yliopiston jälkeen minusta tuli suorastaan allerginen kirjoille...;O)

  VastaaPoista
 3. Tuli muuten just hyvään saumaan tuo leikkohyasintti-idea. Meinasin leikata kukinnot roskiin, kun tykkään enempi vaan niistä sipuleista ja lehdistä.

  Ja ihan samaan mieltä olen tosta isien hylkäämisestä. (Ei siis oikeiden isien, vaan kaikkien -isi-päätteiden.) Ihan liian usein kuulee, että pitäis tehdä tai tarttis tehdä tai jotain. Parempi kun vaan tekee :D. Se on myös mun motto tulevalle vuodelle.

  VastaaPoista
 4. Vilka fina och stämningsfulla foton du tar! Och så vackra ljusstakar.

  Många kramar aka

  VastaaPoista
 5. Niin sammoin sinulle sinne...Hyasinttisi tuoksuttavat tänne saakka :)

  VastaaPoista