torstai 26. joulukuuta 2013

Tapaninpäivä

Hyvää Tapaninpäivän iltaa! Joulu on taas vierähtänyt nopeasti. Mukavissa, perinteisissä merkeissä.. rakkaiden kanssa, hyvästä ruoasta nauttien, lautapelejä pelaillen, kirjojen sivuja vinhaa vauhtia käännelle, joulumusiikkia kuunnellen, lasten leikkien tiimellystä seuraillessa ja jopa päiväuniakin on ehditty nukkumaan..niin luksusta! :) Ulkona on näyttänyt edelleen harmaan synkeältä, ulos ei ole tehnyt mieli. Ulkoileminen valkoisissa maisemissa, narskuvassa pakkassäässä jäi tänä jouluna haaveeksi..ja huomaankin taas mielessäni, että osaan arvostaa sitten niitä tulevia pakkaspäiviä ja lunta kun sitä saadaan.
 
 
Mukavaa iltaa,
 
-milla-

10 kommenttia:

 1. Samoilla linjoilla täälläkin on vietetty joulua... :) Ihanan kutsuvan näköinen ovenpieli. ♥ Kiva idea laittaa pallovalot puulaatikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin ollut pitkät pyhät ottaa rennosti..ja vielä jatketaan:) Kiitos Mervi<3

   Poista
 2. Joo, vettä sataa jo ties monettako päivää. Ei oikein joululta tunnu. Minä olenkin kääntänyt mieleni jo kohti kevään odotusta. Kerran ei lunta tullut, ei kohta tartte tullakaan.. ;O) Kauniita, jouluisia kuvia.

  VastaaPoista
 3. ...ja toivon mukaan saadaan pian...siis sitä lunta!!!...:)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia. Kyllä lumi todellakin on se juttu mikä tekee talven... vesisateessa tuli postilaatikolla käytyä juuri:/ Mukavaa perjantain jatkoa ja kohta vaihtuvaa vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirva vierailusta! Vesisateet ne vaan jatkuu. Samoin sinulle oikein hyvää uutta vuotta!

   Poista
 5. Milla, kiitos samoin sinulle! Nuo valopallot ovat ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Leena! Valopallot on moni käyttöisiä ja kauniita.. ja omin kätösin väkerretty;)

   Poista