torstai 7. helmikuuta 2013

Ei se mitä teet, vaan mitä tekeminen tekee sinulle..

Näin voisi hyvinkin kiteyttää tämän päivän! Onko tuo muuten Tiimarin mainoslause vai muistanko väärin..? Jokatapauksessa loistava sanonta!  Tämän päivän kaappien siivous inspiraatio toimi juurikin noin..Kaikkihan lähti siitä, kun aamulla miehen avustuksella jatkoin sitä keittiöprojektiani. Ja tähän väliin kommentti keittiöstä; kun siitä keittiöstä olen koko ajan höpötellyt, niin varmaan jo luulette että kuinka suuri remontti meillä on meneillään..ei ole. Tekeminen on vain hidasta, lasten kanssa ei päivisin ihmeemmin tapetoida, maalailla tms. Ja mies tulee illalla myöhään kotiin, jotenka hitaasti, hitaasti etenee. Vaikka kärsimätön mieleni haluaisikin valmista heti, niin täytyy vaan malttaa..pikkuhiljaa hyvä tulee:)
Noh, mies lähti töihin ja normaali päivärytmi ruokienlaittamisineen, siivoiluineen, lasten kanssa touhuamisineen keskeytti keittiön tuunauksen..ja kas, jossain vaiheessa keksin vähän vaihtaa järjestystä kaapeissa..kun yksi kaappi on järjestetty, niin tuntuisi hassulle kun muut ei olisi saaneet yhtä hyvää kohtelua, jotenka siitä se sitten lähti. Apumies oli innoissaan kaikista kaapeista löytyvistä aarteista;) Ja minä huokailin, että mitä nämäkin täällä tekee...;) Siinä sitten innostuneena päivä vierähtikin ja kaappien siivous levisi lopulta jo vaatehuoneenkin puolelle, josta tuli taas iso kasa kirppiskamaa ja samalla päivitystä mitä uutta sitä voisi ehkä tarvia. Yllättäin, sukkia ainakin;) Paripuolia löytyi taas niin uskomaton kasa!  Pidätte varmaan ihan outona, mutta minusta kaappien siivous on kivaa! Siinä jos missä voi ihailla kättensä jälkeä ja nauttia ainakin pienen hetken järjestyksessä olevista hyllyistä. Ja siitä, että tietää heti mistä kaapista löytää mitäkin! Ja saada niin hyvän mielen..eli ei se mitä teet, vaan mitä tekeminen tekee sinulle.

Tässä vielä pienet maistiaiset keittiöstä, lisää sitten joskus;)

 
 
 
 

Kivaa tulevaa viikonloppua! Me pakataan auto ja lähdetään viikonlopuksi kohti mummolaa.

                                                                         -milla-
6 kommenttia:

 1. Kiitos mukavista hetkistä. Tämä blogi lähti seurantaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Hanna..Ole hyvä vaan:) Tule toistekin! Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Juu, tollanen hyvä siivousFlow on kivaa, mutta itellä nykyään valitettavan harvoin sellaista sattuu... Mutta muistan tunteen, on kivaa, kun on siistiä!

  VastaaPoista
 3. Loistava otsikko, voi kun voisikin aina miettiä asiat noin ja tehdä sen mukaan :). Mukavaista viikonloppureissua teille, toivotaan että aurinko jakaa säteitään.

  VastaaPoista
 4. Loysinpa taas kivan blogin!
  Lieko kevaanmerkkeja,silla minakin olen innostunut siivoilemaan ja kavin lapi kaikki vaatekaapit.Paljon sielta loytyikin pois heitettavaa.Jotenkin niin puhdistavaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne, tervetuloa joukkoon!:) Piti käydä itsekin blogissasi vastavierailulla! Kyllä se on kevättä ilmassa, kun haluaa pitää kotia kunnossa:) Kivaa viikkoa!

   Poista