maanantai 25. helmikuuta 2013

No tietenkin talvella!

"Koska hiihdellään ihan muuten vaan? Kun maassa on lunta ja pakkasta.." laulu pompsahti mieleen..en kyllä muuta siitä muistakaan:)  Tänään ei kyllä ole hiihdetty, mutta luisteltu kylläkin..ja siinä itselleni tuli yhtäkkiä mieleen omat kouluajan hiihtolomat ja mitä silloin tehtiin..olin serkuilla yökylässä, hiihdettiin, luisteltiin, pulkkailtiin. Nykyään aika usein perheet suuntaa lomalle lappiin tai ulkomaille. Ei sillä ei siinä mitään vikaa! Mutta toisaalta olisi kiva että lapset osaisivat iloita ja nauttia myös näistä pienistä talven riemuista kotikulmilla. Ettei kävisi niin, että aina tarvitaan extreme-kokemuksia, reissuja, hoploppeja tai muuta. Että opitaan arvostamaan ihan niitä tavallisia arkipäiväisempiäkin kokemuksia.
Enkä puhu kateuksissani, vaikka me hiihtislomaa kotosalla nyt vietetäänkin:) Mekin tykätään reissata ja joka vuodelle jokin pieni matka on toteutettukin. Mutta se pointti, ettei aina tarvi lomalla suunnata jonnekin. Kotonakin on kivaa lomailla!

No siinä kait tämän päivän "syvälliset" pohdinnat. Luisteluretken jälkeen lupailin, että leivotaan jotain hyvää..joten lupausta lunastamaan!

Ps. Kylläpäs oli omat luistelutaidot (jos ei melkein luistimetkin) ruostuneet..olo oli kuin Bambilla jäällä..

                                                                  Mukavia ulkoiluhetkiä!

                                                                              -milla- 
 
 

6 kommenttia:

 1. vastavierailulla :) kaunis blogi sulla myös ja ihana talo!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lomaa teillekkin :)

  Samaa mieltä olen kyllä tuosta lomailusta. Se on varsin mukavaa näin kotosallakin, kun koko perheen voimin keksii jotain pientä retkeilyä ym. Ei aina tarvitse tosiaan olla niin ohjelmoitua :)

  Hih, enpäs muista minäkään, kuinka se laulu etenee...

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä, arkiset ilot ja lähimatkailu ovat usein mukavinta ja parasta lapselle. Ihania kuvia!

  VastaaPoista