lauantai 23. helmikuuta 2013

Pari löytöä ja muita kuulumisia..


 

Heippa hei!

Viikko on taas vierähtänyt nopeampaa kuin tämän mamman ajatukset perässä ehtii! Tällä viikolla olen saanut käsiini ties mitä aarteita, ihan sattumalta! Mieheni kotitilan vanhasta navetasta sattui löytymään  tuplapulpetti, jota  k u k a a n ei ollut muistanut siellä olevan! Hauskinta mielestäni on se, että se on ollut käytössä koulussa missä appiukkoni ja mieheni ovat koulunsa käyneet. Mikä aarre! Siellä se odotteli vaan löytäjäänsä! Ja nyt se kärsimättömästi odottelee rapsutteluhoitoa ja maalisudin käsittelyä. Koululainen, jonka huoneeseen pulpetti pääsee, kyllä tuumaili, että ei sitä tarvitse maalata. Mutta pitänee jotain kuitenkin sille tehdä. Nyt maalia irtoilee siitä ihan itsestäänkin pois.
Toinen tämän viikon löytöni on parit vanhat ikkunanpokat. Olen etsiskellyt sellaisiakin ja niitä mieleisiä ei vaan ole löytynyt. Kärsivällisyys palkitaan (edes joskus sitäkin löytyy..) ja nyt minulla sitten on nuo pokat, jotka odottaa paikkaansa. Pokienkin suhteen on monenlaisia ideoita.sormet syyhyten odotan, että pääsen hommiin!

Sitten vielä! Keittiö..siitähän on jo tullut ihan farssi..ellei pian komediakin;) Minulla oli selkeä suunnitelma, että tehdään avohyllyä ym. mutta eipäs se nyt mennytkään ihan niinku olin ajatellut. Ja kun impulsiivinen olen ja vaikka suunnitelmaa olikin, niin intoa tekemiseen oli taas niin paljon enemmän, eikä toteutuksessa sitten enää ollutkaan mitään järkeä! Aina ei voi onnistua, mutta aina kannattaa yrittää..;)  Seiniä maalattiin kuitenkin ja kaakelit kaakelimaalilla. Ja katsotaan vielä mitä "toteuttamis" kelpoista keksin..ellei mieheni torpedoi ideaa ihan hulluna. Eipähän lopu tekeminen kesken ihan hetkessä...
Niin..sitten se tinttitapetti minkä olisin halunnut viritellä keittiön seinälle, päätyikin vessankaappien oveen!  Meillä on yleensäkin wc kaapinovet olleet tapetoituna (nämä on näitä välivaiheen projekteja, kun ei isoa remppaa vielä sinnekään tehty) Täytyy laittaa kuvia, mielestäni siitä tuli ihan kiva.

Näillä eväillä. Hyvää viikonloppua kaikille! Ja virkistävää hiihtolomaa teille, joilla sellainen on! Me aloitellaan hiihtolomaa menemällä sukujuhliin.

Ps. Kiva on ollut saada uusia lukijoita! <3

11 kommenttia:

 1. Oih, mitä herkkulöytöjä olet tehnyt <3

  Ihanaista lomaa teille Minnukalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minnukka! Sukujuhlat meni kivasti!:) Nyt pyykkiä..ja kiukkuisia lapsia ja väsynyt äiti;)

   Poista
 2. Kaikki kuvat on todella kauniita, mutta tuo jään sisällä oleva helmililja on kyllä Wau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jäätauluja ehtii vielä tehdä..sinnehän voi piilotella vaikka mitä. Ja kivan näköinen, jos laittaa kynttilän palamaan taulun eteen.

   Poista
 3. Voi vitsi mikä pulpetti ja minun lempivärissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva!Ja tuo vihreä oli kaunis "vanhan vihreä".

   Poista
 4. Ooooii Tuollainen pulpettihan on oikea aarre <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos yllättävästä tunnustuksesta!
  Heitän toisen takaisin sinulle, ja blogistani löydät myös haasteen :)

  VastaaPoista
 6. Ihania löytöjä olet tehnyt! Ja sellainen vanha pulpetti olisi meidänkin toivelistalla, toivottavasti jostakin sellainen joskus löytyy.... Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista