torstai 28. helmikuuta 2013

Sisustuslehtien lumoama

Olen innokas lehtien lukija ja nimenomaan sisustuslehtien ja naistenlehtien. Pitkästä aikaa päätin taas tilata sisustuslehden lehtikauppiaan iloksi;) "Unelmien Talo & Koti"-lehden, se on joskus taannoin minulle tullutkin ja nyt kun se uudistui tilasimpas taas. Pari edellistä numeroa tuli ostettuakin, kun kiinnostavat bloggaajien kodit niissä esiteltiin, ja ah! Niin kaunista!
Tänään uusi numero ilahdutti sitten laatikossa ja erittäin kauniita koteja ja ihania juttuja olikin lehti pullollaan:) Ihan pakko oli antaa lapsille huonoa esimerkkiä ja lueskella lehteä sivusilmällä ruokapöydässä, mutta tarkempaan lueskeluun se päätyy ihan kohta. Sisustuslehtiä on kertynyt vuosien varrella melkoiset pinot ja olen säilytellyt niitä. Pinoan ullakolle laatikkoon, unohdan, muistan myöhemmin ja kannan pinon olohuoneen lattialle..mieheni iloksi;) Noh, pakko on jostain ollut luopuakin. Mutta ne mitkä ovat olleet kiinnostavimpia ovat säilyneet. Osasta olen saksinut parhaat palat talteen. Ideoita, vinkkejä, inspiraatioita, unelmia..niitähän ne on pullollaan. Ja kun lehtiin palaa myöhemmin, niistä voikin saada uudenlaisia inspiksiä. Ja joskus vaikka jostain kuvasta voi löytyä pienenpieni yksityiskohta, joka sytyttää ja saa ideat lentämään. Mielestäni hyvän lehden tunnusmerkit ovat laadukkaat kuvat, talon asukkaidenkin elämään kurkistava kirjoitustyyli, erilaiset kodit sisustustyyliltään, monipuoliset vinkit sisustukseen, ostospaikat, se ettei ole liikaa mainoksia, askartelu/tuunausvinkit...Yksi lemppareista oli taannoin ilmestynyt "Toivekoti ja puutarha", tietääkseni lehteä ei enää ilmesty? Niin ja "Maalaisunelmia" on mielestäni myös hyvä! Unohtamatta tietenkään "Koti ja Keittiö"-lehteä. Ja onhan niitä monia ihania ja upeita, jokaiselle varmasti jotakin. Miten on, luetteko/tilaatteko te ystäväiset sisustuslehtiä? Jos niin mitä?

 
 
 
 
 
 

                                  Nyt kuppi teetä ja nautiskelemaan lehdestä.

                                                                               -milla-

                                              ps. Mielestäni uudet lehdet tuoksuu niiiin hyvälle!

4 kommenttia:

 1. Oikein ilosta maaliskuun ensimmäistä sinulle täältä kammarista ! Tuolta Ainosofialta tänne tieni löysin ja hetipä klikkaan itteni lukiaksesi, niin sympaattinen bligi sinulla täällä. Minäkin oikia lehtien himoshoppaaja ja - lukija, tahtovat tosiaan viiä välillä mennessään mutta hyvvää tekevät . Parhain terveisin kammarin Lovviisa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kun löysit tänne! Tervetuloa lukijaksi! Kivaa kevättä<3

   Poista
 2. Heissan :) Lehtihullu uusi lukija ilmottautuu! Mulla intohimona ulkomaiset sisustuslehdet =)Tulee toki noita kotimaisiakin hankittua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva meitä lehtihulluja siis löytyy:) Kiva kun löysit tänne, tervetuloa!:)

   Poista