maanantai 23. joulukuuta 2013

Hyvää Joulua!                                                       
Tämän Sisko Liukan runon myötä toivotan teille kaikille Hyvää ja Tunnelmallista Joulua! Nauttikaa kauniista kodistanne <3 Ja iso, iso kiitos teille kaikille kommenteista ja vierailuista!
 
 
Pienen pieni enkeli kerran maahan lenteli. Katseli hän suruissaan maata mustaa pimeää, ihmisiä huolineen ja kipuineen kamaline kiireineen. Pienen pieni enkeli itseksensä aatteli:"Mistä saisin pakkauksen, niin suuren,sievän, pehmoisen, josta riittäis kaikille isoille ja pienille, joulumieltä oikeaa, lempeää ja rauhaisaa?"
Pienen pieni enkeli Isän luokse palasi, kertoi Hälle huolensa. Isä häntä halasi ja sitten sanoin lohdutti: "Rakas pikku enkeli kaunis on sun aikeesi, vaan ihmisten on itsestään, löydettävä sisältään joulumieli oikea, aito jouluntunnelma.Sinä voit vain pikkuisen heitä siinä muistuttaa, olemalla enkeli, ihan oma itsesi." Pienen pieni enkeli alas maahan lenteli ja matkallansa hymyili. Hymy tarttui tähtösiin ja pienen pieniin lapsosiin, jotka vielä pystyivät enkeleitä näkemään, aidon joulun kokemaan. Pienen pieni lapsonen äidillensä hymyili ja riemuissansa hihkaisi: "Äiti, katso enkeli!" Äiti joulukiireissään kummastellen katseli, kesken kaiken istahti, ja hetkiseksi hiljeni. Hän kuuli vienon soitannan, enkelikellon helinän.
 
 (Sisko Liukka)
 

                                                           Jouluterveisin,
                                                 
                                                          -milla-
 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana runo <3

  Tunnelmallista ja leppoisaa joulua teille sinne Vanhan Kaakelitakan taloon.

  VastaaPoista
 2. Ihana runo...

  Oikein rauhaisaa joulua sinullekin, milla!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ja tunnelmallista joulua sinne♥

  VastaaPoista