sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Tämä ihana arki

Heippa hei ja hyvää ensimmäistä adventtia! Täällä taas yritän löytää aikaa bloggailulle:) Teidän blogeissa siinä jossain välissä olen vieraillut, inspiroitunut ja ihastellut! Ja kiitos olin saanut haasteitakin..ja anteeksi kun en ole niihin vastannut!
Aika menee nopeasti ja elämä tuo mukanaan yllättäviä tilanteita, joihin pitää osata nopeasti reagoidakin vielä! :) Niin kuin nyt sen, että alkuperäisestä suunnitelmasta huolimatta olenkin palannut töihin. Olen ollut erittäin innoissani, vaikka suuri kynnys ja mietinnän paikka aluksi olikin miten arki lähtee rullaamaan uusien asioiden edessä.. Olenhan ollut reilut pari vuotta lasten kanssa kotosalla. Silloin jännitti kotiin jääminen..ja nyt jännitti töihin lähtö..mutta hyvin on kaikki lähtenyt sujumaan! Ja luottavainen pitää olla asioiden suhteen! Kaikkea järjesteltävää on siis ollut ja arjen uuden rytmin löytäminen on ottanut aikansa. Vapaa-ajan ongelmia ei ole, mutta kaikkihan on lopulta ajanhallintaa..vai sanoisinko elämänhallintaa:) Iloisella mielellä siis mennään ja odotellaan ja valmistellaan kotia pikkuhiljaa joulukuntoon! Jotain pientä jouluista ollaan jo lasten kanssa ehditty puuhastelemaankin ja kovasti paljon intoa riittää näpertämiseen, askarteluun ja leipomuksiin. Jouluista fiilistä on lisännyt myös lumisade! Lumella on niin ihmeellisen iso vaikutus! Heti on jouluisempi fiilis ja tietysti lapset nauttii lumen riemuista!


 Nyt glögit ja jouluista fiilistelyä lehtien parissa..ja ehkä ihan vähän jo jouluista musiikkiakin pitää taustalla soida..:)

                                                              Kivaa viikkoa ja joulun odotusta!
                                                            
                                                              -milla-

4 kommenttia:

 1. Voi ihanaa, siellä on lunta♥

  Kiva kuulla kuulumisia, tunnelmallista joulunodotusta sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta on ja lisää sataa, kunhan nyt pysyisi! Kiva, kun kävit Marita! Samoin mukavaa joulunaikaa sinulle!<3

   Poista
 2. Voi kuinka ihana hyvä mielen postaus :) Mukavaa joulunodotusta koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna! Kiva kun vierailit ja tervetuloa toistekin:)

   Poista