perjantai 20. joulukuuta 2013

Glögiä, villasukat ja kirja

Vaikka joulupuuhat mielekkäitä onkin täytynee muistaa silti välillä ottaa rennostikin kesken "mitä vielä pitää muistaa" listan..joten päivän tuoksinan jälkeen istahdan sohvan nurkkaan, vedän villasukat jalkaani ja nautiskelen hyvällä omalla tunnolla glögistä ja kirjasta. Onko meillä kaikki siis valmista jouluntuloon, kun näin rentoudun..ei ihan vielä:) Mutta olen päättänyt, että mitään ryppyotsaista joulustressiä en kehitä vaan teen vain ne asiat, jotka itsestäni tuntuu kivalle ja mielekkäälle.  Kuten se että yritän luoda rentoa ja iloista jouluntunnelmaa ja teen joulunvalmistelut lasten ehdoilla..jos joku ei menekään ihan suunnitelmien mukaan, niin mitä sitten!
Mutta nyt siis varaslähtö jouluiselle villasukat + kirja yhdistelmälle. Khaled Hossinin "Ja vuoret kaikuivat", vaikuttaa hyvältä jo nyt!

Joten ystäväiset, ottakaahan tekin rennosti, sulkekaa ajatukset siitä mitä pitäisi tehdä ja pysähtykää hetkeksi joulun tunnelmiin, tuoksuihin ja väreihin...


                                                          Rentouttavaa iltaa!

                                                                    -milla-

8 kommenttia:

 1. Niin totta ja tuleehan se joulu, vaikkei kaikki oliskaan ihan ajallaan tehtynä.:) Tärkeintä on osata nauttia joulusta eikä vaan koko ajan miettiä, mitä vielä pitäisi tehdä ja muuta...Helpommin sanottu kuin tehty ;)

  Tunnelmallista iltaa sinne!:)

  VastaaPoista
 2. Jep, rennosti mennään. Tänään teimme suurimmat jouluostoksetkin, joten niitäkään ei enää tarvitse stressailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin ollut mukavasti tämä viikonloppu aikaa tehdä jouluvalmisteluja. Mukavaa joulunaikaa sinulle! Ps. Kiva kun käyt vierailulla

   Poista
 3. Justiisa...Tehhään ilolla mitä keritään :)

  VastaaPoista
 4. Juuri Oikea asenne:)
  Rauhaisaa Joulunaikaa!
  Päivi (melkein naapurista)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Päivi sinulle mukavaa joulunaikaa! Hassua, että en tiedä kuka olet ja vielä kerran naapurustossa:) Mutta kiva kun olet käynyt meillä "virtuaalivierailulla" :) Jospahan joskus törmäillään ihan livenäkin kylän raitilla!:)

   Poista