tiistai 8. tammikuuta 2013

Jos tuon tuolin siirtäisi tuonne..ja, ja..


Niimpä niin. Eilen se taas iski. Nimittäin se huonekalujen siirtely vimma. Ajatuksena oli kyllä vain ihan vähän kokeilla yhtä tuolia olohuoneessa eri nurkkaan, mutta perässä seurasi sitten melkein kaikki muukin..ja sitten kun ne ei mielestäni hyvältä näyttäneetkään, niin vielä niitä piti vähän siirrellä ja mallailla ja pähkäillä parempaan paikkaan. Mutta nyt on ihan jees! Ainakin siis tänään, juuri nyt, tällä hetkellä;) Toki ideoita, hankintoja ja haaveita on olkkarinkin osalta suunnitteilla, mutta yritän olla kärsivällinen...
Mieheni aina välillä huokailee inspiraatioilleni, jotka menee usein vielä siihen tapaan että ne pitäisi saada valmiiksi aika pian..eli heti;) Useimmat projektit tosin on sellaisia, että vaativat kypsyttelyä, hankintoja (rahaa..) ja aikaa, ennenkuin itse asiaan päästään. Siksi tuo huonekalujen uusiksi järkkääminen on kivaa ja.. vielä ilmaista! (ellei sitten saa ideaa päähänsä jostain uudesta hankinnasta..niinkin voi käydä!)
Noh, mutta tästä päästäänkin aasinsillan kautta tulevaan keittiöprojektiin. Kuten viimeksi kerroinkin 'hieno-pieni' suunnitelmani on nyt valmiina ja viikonloppuna lähden metsästämään materiaaleja lempparikaupoista eli kirppikseltä, rakennusmatskujen kierrätyskeskukselta ja k-raudasta..toivottavasti onni potkii ja löydän tarvittavat:)


Tässä pari kuvaa uudelleen järkkäillystä olkkarista..

 
 
 Ja nyt syömään, jatkamaan pyykkäystä, kauppaan, lenkille..

Terkuin, Milla

3 kommenttia:

  1. Hih, kiva löytää kohtalotovereita, sillä täällä iskee myös joulun jälkeen aina siirtelyvimma ja kamala mööbleeraus. Ukko onkin sanonut, että tekemisistäni tietää mikä vuodenaika milloinkin on kyseessä :)

    VastaaPoista
  2. Sarpun blogin kautta löysin tänne, ihanaa! Liityin heti lukijaksi. Talonne vaikuttaa ihastuttavalta!

    VastaaPoista