lauantai 12. tammikuuta 2013

Kirppismatka

Ompas ollut säpäkkä päivä! Virtaa on kuin pienessä kylässä ja yllättävää kyllä, tekemistä enemmän kuin aikaa. Kävin tänään kirppiskierroksen ja olen erittäin tyytyväinen löytöihini! Kaikki kirppistelijäthän tietää, että välillä löytyy aarteita enemmän kuin olisi tarpeenkaan, joskus taas toisinpäin.  Tänään kirppiksiä kierrellessäni tuli taas mieleen se miten yltäkylläisyydessä me elämmekään, kirppikset pursuavat hyvää tavaraa ja ikävä kyllä luulen ettei kaikille vain löydy uutta omistajaa. Pitäisi vaan osata käyttää mielikuvitusta, keksiä uusia käyttötarkoituksia, käyttää luovuutta. Tai tosiaankin kierrättää, myydä, lahjoittaa.
 Itse suhtaudun löytöihin innolla ja usein mitä "romuisempi" tavara on sitä enemmän innostun. Vanha esine voi olla kaunis sellaisenaankin, mutta välillä pieni tuunaus saa kyllä ihmeitä aikaan. Ja oletteko huomanneet, ensin jokin pölyttynyt, ruostunut, lommoinen esine ei kiinnosta ketään ja kas! Kun se on tuunattu ja uudistettu, niin kiinnostuneita löytyykin:)

Ehkä viime vuosina "romuromantiikka" on noussut taas uuteen kukoistukseensa, sen huomaa kyllä välillä kirppistavaroiden hinnoittelussakin. Oli hauska tänäänkin huomata, että samanlaisia esineitä pyöri huikeilla hintaeroilla, jopa samalla kirppiksellä. Mutta eihän se ole hullu joka pyytää..

Niin mitä tulee vielä siihen keittiöprojektiin, sitä vartenhan minä oikeastaan tänään läksin shoppaamaan..noh, kaikkea tarvittavaa ei vielä löytynyt keittiöntuunaukseen, mutta sainhan tuota siltikin rahani hupenemaan ja uusia aarteita kotiini paikkaa etsimään;)

Tässä pari fotoa parhaimmista löydöistäni:

 
 
 
Nämä sarvet oli mielenkiintoiset! Ilmeisesti metsäkauriin? Tykkäsin. Maalaan valkoiseksi ainakin tuon puisen taustan.


Mutta, nyt viimeinkin saunan lämpöön ja viettämään lauantai-iltaa tv.n ääreen, ukkokullan kainaloon<3

-milla-

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo sarvet, olen tuollaisia etsiskellyt ja nyt jo kahdessa blogissa sellaiset löydetty kirppikseltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan olekin:) Minäkin niitä aika kauan hakenut, nyt tärppäsi ja hintakin kohtuullinen!

      Poista