torstai 24. tammikuuta 2013

Palaneita kuppikakkuja..

Pikkuveljeni tuli tuossa iltamassa kylään. Asiasta innostuneen päätin tehdä pitkästä aikaa kuppikakkuja, nehän on niin helppoja ja nopeita. Eikä voi epäonnistua..Niimpä tuumasta toimeen. Pika imuroinnin, yhden kaatuneen mehumukin, lasten temmellysten, sohvan majan siivoamisen, puhelimessa puhumisen ja pyykkien kuivausrumpuun heittämisen välissä tein nopeasti taikinan. "Milloin ne on valmiit?" Kyseli innoissaan naapurin pienimieskin. Ei mene kauan. Pikkuveli tuli, höpöteltiin, heitin kuppikakut uuniin, hyvältä näyttää kehuskelin. "Ihanaa taikinaa, laitetaanko niihin kuorrutusta" tuumaili meidän poika. Kahvitkin laitoin oikein valmiiksi tulemaan. "Kohta herkutellaan pojat", huutelin lapsille. Niin. Pikkuveljen kanssa sitten höpöteltiin..Olen pitkään haaveillut sellaisesta yhdestä hyllystä ja innoissaan sitä ideoin, jospa käsistään taitava pikkuveljeni sen minulle tekisi. Suunniteltiin, höpötin ja oikein piirtelinkin mallia paperille. Ja loputhan arvaattekin. Ne kuppikakut paloi, kärysi oikein kunnolla! Olin niin syventynyt hyllykeskusteluun, että ajantaju ja hajuaisti ja kaikki oli pois pelistä. Voi pillimehu! Olin vielä suunnitellut että kuppikakut laitan nätisti vanhoihin kahvikuppeihin ja kuorrutan. Mutta aina ei voi onnistua:)  Ei saaneet pienet eikä isotkaan miehet herkutella. (onneksi oli vähän keksejä kaapissa harmitusta lieventämässä). Mutta jospa tuo hyllyprojekti kuitenkin onnistuisi sitten paremmin:)

Ja vielä tähän illan lopuksi. On ollut ilo saada blogilleni lukijoita! Nöyrä kiitos kaikki ihanaiset<3

Tässä vielä kuva yhdestä asetelmasta mikä on piristänyt viikkoani (kun nyt en niitä kuppikakkujani kehtaa kuvailla;) )


                                                                            -milla-
4 kommenttia:

 1. Upea kuva, ihanat vanhat avaimet. Mulle käy usein noin, että kun leivonnaiset saa uuniin, ne unohtuu... Harmittavaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Huh, ihanaa kuulla että muillekin käy näitä;)

   Poista
 2. Näitä kommelluksia on lohdullista lueskella, noita sattuu meilläkin aika usein:D

  Blogissani on sinulle kauniin blogin tunnustus<3 Toivottavasti se tuo hyvää mieltä (haasteen jatkamisesta ei tarvitse ottaa paineita)
  Suloista sunnuntaita♥

  VastaaPoista