sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Talven kauneuttaUpea ulkoilusää! Vaikka olenkin varsinainen vilukissa, enkä pidä kylmyydestä, hurmaannun silti talvisesta kauneudesta. Ja tänään se taas pääsi esille kaikessa mahtavuudessaan. Sopivasti pakkasta, puissa ihanasti lunta ja aurinko tervehti meitä. Tosin hetkisen vaan, mutta kuitenkin. Parasta talvea! Niimpä meidän perhe päätti lähteä oikein kunnon ulkoilupäivää viettämään. Retkelle, tulet nuotioon ja makkaranpaistoon. Ihanaa, kiireetöntä yhdessäoloa. Mieheni tekee pitkiä työpäiviä ja on usein myös sunnuntaisin töissä, joten nämä hetket ovat oikeasti luksusta.

Nyt sohvannurkkaan, viltti varpaille ja kirja nokan eteen..

 
 
Leppoisaa sunnuntaita!
-milla-

7 kommenttia:

 1. Nuo on ihan parhaita hetkiä :) Ja ulkoilu on ihanaa! Blogissani olisi haaste sinulle!

  VastaaPoista
 2. Heipparallaa, juuri löysin tänne ja kivalta näyttää :) Minäkin kohtalaisen uusi bloggaja, tule kurkkaamaan blogiani kun kerkeät. Hauskaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne! Täytyypäs tulla vastavierailulle, haen vain kupposen kahvia ensin..;) Kivaa loppuviikkoa sinullekin!

   Poista
 3. Heippa hei, ihanalle näyttää kotisi. Etsin sinun sähköpostiasi ja en onnistunut löytämään sitä, olisitko sujauttanut minulle postia kun ennätät ilonapietilainen@suomi24.fi.
  Terkuin
  Ilona

  VastaaPoista