keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Työnnän pullat uunihin, vedän valmiit takaisin..

"Meillä ei oo leivottu pitkään aikaan" tuumasi ekaluokkalaisemme, kun tuli koulusta kotiin. "Mutta eikös se joulukin ollut vasta,leivottiinhan me silloin" ihmettelin. Niin kauan siitä kuitenkin hänen mielestään oli, että ei siinä sitten auttanut kun alkaa leipomaan:) Oikeastaan hyvä vaan, vierasvarat pakkasesta olikin jo lopussa. Ja, kyllähän tuore pulla on hyvää nam! Vaikka tässä nyt tulikin taas uutena vuotena lupailtua, että herkutellaan vähemmän, mutta pitäähän sitä nyt lasten takia...;)
Leipominen on kyllä muutenkin kivaa ja rentouttavaakin. En kyllä mikään masterchef sen kummemmin ole, mutta kyllä nuo peruspullat ja sämpylät sentään onnistuu.
Taikinan kohotessa ehdin olla hetken koneella ja käydä taas vierailemassa muiden blogeissa. Olen niin innoissani ja ihmeissäni miten paljon kauniita ja ihania koteja teillä onkaan! On tosi mukavaa päästä kurkistamaan teidän muiden upeisiin koteihin ja arkitouhuihin. Niin, ja kuinka olette niin ammattilaisia kamerankäyttäjiä! Minä vasta harjoittelen..

Äiti ei ehkä nyt huomaa jos vielä nappaan palasen taikinaa..
 
 
Nam!

 
 
Mukavaa iltaa!
 
   -milla- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti